ZE. Alltid WM-mekanismen, nu och för alltid | Wby Fiske

Alltid WM- mekanismen, nu och för all framtid.

Jag är Bengt Westby och jag är WM-mekanismen, kan låta konstigt men det är jag som har tagit fram WM-mekanismen, och det är jag som har patent på WM-mekanismen, och alla WM-mekanismer som säljs i Sverige och andra länder, har jag varit med och tillverkat.

Vare sig ni har köpt era mekanismer hos OFC i Orsa eller hos Willys i Västerås, eller Vestlis Fiske i borlänge eller kanske av kurres i jönköping, måste sluta nu, annars kommer alla butiker med ett brett utbud med, var ni en har köpt WM-mekanismen så är det jag som har tillverkat den.

Vissa butiker har aldrig fått sälja Wm-mekanismen, och kommer aldrig att få.

Med det här sagt så vet ni som kunder att jag kan allt om den här mekanismen att jag dessutom hör till en av dom större Angelfiskarna i Sverige gör inte saken sämre.

 Jag vet hur det ska fungera på isen, och tänjer på alla gränser, över vad som är möjligt att tillverka, för att det ska fungera, även i tuffast möjliga väder.

När ni vill köpa av den som vet, vänd er med förtroende till mig.

En kompis sa en gång att han alltid handlade hos Nisses fiskehörna, för Anette som jobbade där hade så fin stjärt, hon kunde inget om fiske men stjärten var fin, här bygger vi försäljningen på gedigen kunskap om vad vi säljer och inte på hur stjärten ser ut, ( kunde inte låta bli, förlåt alla ni som vill ha en helt seriös annons, bingo till er andra)