J. Angeldonet "Vindfälledödaren" | Wby Fiske

Vindfälledödaren är som namnet säger på ett effektivt sätt utrustat för att kunna bedriva angelfiske även i hårt väder, utan att riskera blåsnapp. Dom här dona håller vad dom lovar i alla väder. Extra lång pinne.

Dona håller samma höga kvalite som övriga WM/wby don: nästintill kvistren Norrlandsfura i pinnen och rundade kanter, färgad med äkta lackbets.

Den hyllade och omtalade WM- mekanismen sitter originalmonterad, vilket garanterar riktig knall, varje gång, till en låg kostnad.

På den nya bredare rullen rullen ligger ca 35 m av våran bästa lina (som vi är ensamma om) med hela 47 kg brottstyrka, uv behandlad och vaxad för minimal vattenupptagning vilket minskar risken för ihop-frusna spolar.

Levereras med våran nya vippa som är gjord i rostfritt fjäderstål och har orange flagga, en bättre vippa kommer aldrig att finnas.

Angeldona på bilden är extrautrustade med "frysplugg" och frysflaskan, på bilden syns även en ask ammunition, dessa delar beställes separat. Om ni köper till frysplugg så monterar vi. Plugg och flaska är så bra, så det går inte att förklara hur bra det är!!!

Välj själv, angelkrok eller tafs/trekrok, skriv i rutan medelande om ni vill ha tafs/trekrok, annars levereras dona med angelkrok (Mustad original). vi sätter på lämpligt bly efter erat krok val,

Säljes styckevis. Endast hos wby Fiske

Länk till Miekofishing (billigare frakt)