Angeldon med WM mekanismen. Komplett sats om 10 st don, med f | Wby Fiske

Angeldon med WM mekanismen. Komplett sats om 10 don, 10 vippor, 10 fryspluggar, en flaska och en ask ammunition ( 100 skott ).

Våra angeldon är tillverkade av nästintill kvistren fura, med rundade kanter, färgade med äkta lackbets. på den nya bredare rullen ligger ca 35 meter av våran bästa lina, den som är vaxad för minimal vattenupptagning och hela 47 kg brottstyrka,

Den omtalade och hyllade WM mekanismen sitter originalmonterad, den för startpistol-ammunition, vilket garanterar riktig knall, varje gång, och det till en låg knallkostnad.

Välj själv, angelkrok eller tafs och trekrok. Skriv i rutan medelande om ni vill ha tafs/trekrok, annars levereras dona med angelkrok. Vi sätter på lämpligt bly efter erat krokval, så vippan får en fin böj.

Vippa/nappindikator ingår alltid i priset, den med rostfritt fjäderstål. Våra egentillverkade angeldon står i en klass för sig och kan aldrig jämföras med andra don, vi har patentet på mekanismen och design skydd på annat.

Vi har valt att lansera det här paketet med monterad frysplugg och den speciella rödspritsflaskan, helt enkelt för att det är så överlägset bra, ingen skulle vinterfiska utan det här, om dom visste hur bra det är. Rödspritsflaskan har utdragbar pip, något vinklad och med öppning/stängning som förhindrar onödigt söl.

 

DENNA PRODUKT KÖPER DU NUMERA HOS MIEKO FISHING !

 

KLICKA PÅ DENNA LÄNK FÖR ATT KOMMA TILL PRODUKTEN!