H. Angeldon med original monterad WM mekanism | Wby Fiske

Angeldon med WM mekanismen. Angeldona vi säljer  är tillverkade av nästintill kvistren fura, med rundade kanter, färgade med äkta lackbets. På den nya bredare rullen ligger ca 35 meter vaxad lina, för minimal vattenupptagning, och hela 47 kg brottstyrka.

Den omtalade och hyllade WM mekanismen sitter originalmonterad, den för startpistol- ammunition, vilket garanterar riktig knall, varje gång, och det till en låg knall-kostnad

Välj själv, angelkrok, eller tafs och trekrok. Skriv i rutan medelande om ni vill ha tafs/trekrok, annars levereras dona med angelkrok. Angelkroken är Mustad original, den bästa av dom alla. Vi sätter på lämpligt bly, efter erat krokval, så vippan får en fin böj. 

Vippa/nappindikator inngår alltid i priset, den med rostfritt fjäderstål. Våra Angeldon står i en klass för sig och kan aldrig jämföras med andra don.

Om ni köper till frysplugg så står vi för monteringen, köp även till ammunition. Det här är vårat mest sålda don.

Vi är wbyfiske, angelspecialisten som gör vinterfisket så mycket roligare. Angelfiske, som ismete. Bilderna visas med tillbehör.

Säljes styckevis. Endast hos Wby Fiske 

OBS. Vid köp av bara ett angeldon och inget annat, så blir frakten 69:- oavsett vad eran köporder säger, vi lägger till 34:- på ordersumman, för 69:- är den verkliga fraktkostnaden: OBS:

Länk till Miekofishing (billigare frakt)