E. Angeldon i Black Line utförande komplett sats 10st med allt | Wby Fiske

Angeldon i BLACK LINE utförande, 10 pack med allt.

Det här angeldonet sticker ut lite, det är fräckare än allt annat du har sett, det är det ultimata angeldonet.

Som namnet säger, så går det mesta i svart: den extra långa pinnen, rulle, flagga, och även fryspluggen är svart, det som sticker ut är den omtalade och hyllade WM mekanismen, den för startpistols-ammunition, riktig knall, varje gång, till låg kostnad, gjord i rostfritt stål, sticker ut gör även det rostfria fjäderstålet i vippan. Just nu levereras orangea flaggor, svarta kompletteras när vi åter får i lager.

Som vanligt håller angeldonet högsta klass, samma som övriga WM/wby don, rundade kanter på pinnen, färgade med äkta lackbets, ca 35 m lina av högsta kvalite , grymt stark, kan fås med angelkrok eller tafs och trekrok.

Skriv i rutan medelande om ni vill ha tafs/trekrok, annars levereras dona med angelkrok. Nu med Mustad angelkrok "originalet, den bästa av dom alla. Vi monterar bly efter krok val.

Donet är även utrustat med"vindfälle-dödaren"

Den här satsen innehåller: 10 st angeldon, 10 st vippor, 10 st monterade fryspluggar, GRYMT bra, rödspritsflaskan och en ask ammunition ( 100 skott) + 10 st lösa oranga flagg, 10 tafs till eliminering av vindfälle.

Fakta ruta:

Våran nya bredare rulle ( hela 33% bredare) sitter monterad och vi lägger på ca 35m av våran starkaste lina,

Våra spolar och flaggor i Black line utförandet är tillverkade i genomfärgad svart polyeten, vilket innebär att dom är raka.

Nappindikatorn/vippan är ochså den en egen produkt.Bättre vippa kommer aldrig att finnas, fjäderstålet är i rostfritt stål, rakt och med exakt rätt RM (böjmotstånd) för angelfiske. Alla angeldon som köps av wbyfiske.se levereras med den nya vippan.

Länk till Miekofishing (billigare frakt)