A. Angeldon i Black Line utförande, 12 st med allt | Wby Fiske

Angeldon i Black line utförande 12 st med allt.

Angeldon i BLACK LINE utförande, 12 pack ( många vill ha 12 st )

Det här angeldonet sticker ut lite, det är fräckare än allt annat du har sett, det är det ultimata angeldonet

Som namnet säger, så går det mesta i svart: den extra långa pinnen, rulle, flagga, och även fryspluggen är svart. Just nu levereras orangea flaggor, svarta kompletteras när de åter är i lager.

Det som sticker ut är den omtalade och hyllade WM mekanismen, den för startpistols-ammunition, riktig knall, varje gång, till en låg kostnad, gjord i rostfritt stål, sticker ut gör även det rostfria fjäderstålet i vippan.

Som vanligt håller angeldonet högsta klass, samma som övriga WM/wby don, rundade kanter på pinnen, färgade med äkta lackbets, ca 35 m lina av högsta kvalite , grymt stark, kan fås med angelkrok eller tafs och trekrok.

Skriv i rutan medelande om ni vill ha tafs/trekrok, annars levereras dona med angelkrok. Nu med Mustad angelkrok ” originalet ”, den bästa av dom alla. Vi monterar anpassat bly efter krokval.

Donet är även utrustat med"vindfälle-dödaren"

Den här satsen innehåller: 12 st angeldon, 12 st vippor, 12 st monterade fryspluggar, rödspritsflaskan och en ask ammunition ( 100 skott) + 12 st lösa orangea flagg, 12 tafs till eliminering av vindfäll.

Fakta ruta:

Våran nya bredare rulle ( hela 33% bredare) sitter monterad och vi lägger på ca 35m av våran starkaste lina,

Våra spolar och flaggor i Black line utförandet är tillverkade i genomfärgad svart polyeten, vilket innebär att dom är raka och inte skevar.

Nappindikatorn/vippan är ochså den en egen produkt. Bättre vippa kommer aldrig att finnas, fjäderstålet är i rostfritt stål, rakt och med exakt rätt RM (böjmotstånd) för angelfiske. Alla angeldon som köps av wby fiske  har den nya vippan.

OBS, bilden visar bara 10 don, men det är 12 som gäller.

Länk till Miekofishing (billigare frakt)